Kwaliteit van dienstverlening

Is de kracht van ons bedrijf

Netwerk/ systeembeheer

Ieder netwerk dient op een goede manier onderhouden te worden. Het netwerk dient probleemloos te functioneren zonder dat u zich hiermee bezig hoeft te houden.

Online werkplek/ Cloud

Om een organisatie van WiFi te voorzien, is het aan te raden een managable wifi systeem te implementeren. Via een controller kan je de AP’s managen, waardoor…

VoIP

Een goede bereikbaarheid is voor organisaties vandaag de dag essentieel. Met VoIP-telefonie van Venet bent u altijd op de juiste manier bereikbaar. Venet biedt…

Monitoring

Op basis van jarenlange ervaring heeft Venet Automatisering een uniek systeem ontwikkeld om uw ICT-systeem 24/7 te bewaken. Hiermee wordt uw server voortdurend….

ICT-bedrijf in regio Eindhoven

Venet Automatisering is een toonaangevend ICT-bedrijf in Uden, nabij Eindhoven. Wij staan bekend om onze uitgebreide expertise en toewijding als ICT-partner voor ondernemers. Onze strategische locatie stelt ons in staat om snel en effectief te reageren op de ICT-behoeften van bedrijven in deze dynamische regio. Als uw vertrouwde ICT-partner begrijpen we de uitdagingen en kansen van ICT en zijn we toegewijd om op maat gemaakte oplossingen te leveren in de omgeving van Uden en Eindhoven.

Waarom kiezen voor ons ICT-bedrijf?

Als ICT-bedrijf bieden we een compleet pakket van ICT-oplossingen om uw totale ICT-infrastructuur te beheren, onderhouden en beveiligen. Uw ICT-vraagstukken zijn bij ons in goede handen, want wij zijn een ICT-partner van ondernemers. ICT wordt steeds belangrijker en wij ontzorgen u graag op dit gebied. Zo houdt u zich bezig met uw corebusiness en wij zorgen voor de rest. Eventuele problemen lossen wij snel en persoonlijk op met behulp van ICT.
  • Ons ICT-bedrijf is gespecialiseerd in het beheer van uw ICT-infrastructuur.
  • Ook kunt u bij ons terecht voor diverse clouddiensten, zoals een online werkplek en het hosten van uw website(s). We leveren u een oplossing op maat, gericht op uw bedrijfsvoering en wensen.
  • Wij zijn een betrouwbare ICT-partner voor ondernemers. Voor kantoorautomatisering kunt u bij ons ICT-bedrijf terecht. Hoogwaardige dienstverlening onze kracht.

NEN 7510 Gecertificeerd

Norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector

Wij vinden als ICT-bedrijf de privacy van uw cliënten en patiënten erg belangrijk! Dankzij onze NEN 7510 -certificering bevestigen wij dat onze informatiebeveiliging 100% op orde hebben. De eisen voor informatiebeveiliging worden steeds strenger, want in zorgorganisaties worden veel medische- en patiëntgegevens uitgewisseld. NEN 7510 is de norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector. Uiteraard is het van het hoogste belang dat dit veilig gebeurd. Daarom dragen wij als ICT-partner voor ondernemers zorg voor beveiliging van onze (mobiele) apparatuur en fysieke beveiliging. Daarnaast wordt ons personeel en onze leveranciers kritisch gescreend. Bovendien hanteren we strikte procedures voor gevoelige data. Kortom, u kunt er mede dankzij deze noodzakelijke certificering op vertrouwen dat ons ICT-bedrijf haar informatiebeveiligingsmanagement perfect op orde heeft!    

ISO 27001 Gecertificeerd

Vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid

ISO 27001-certificering is de normering voor informatiebeveiliging

ISO 27001 is een wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Met deze certificering heeft u de zekerheid dat ons ICT-bedrijf belang hecht aan uw privacy en zorgvuldig met persoonlijke gegevens omspringt. Hiermee voldoen we als ICT-partner voor ondernemers aan alle eisen rondom informatiebeveiliging.

De norm geeft aan hoe procesmatig met het beveiligen van informatie om te gaan, zodat de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie binnen uw organisatie zeker wordt gesteld. Met onze ISO 270010-certificering bent u ervan verzekerd dat ons managementsysteem voor informatiebeveiliging aan alle eisen voldoet!

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Als toegewijde ICT-partner voor ondernemers streven we ernaar om de best mogelijke oplossingen te bieden op het gebied van ICT. We begrijpen de rol die ICT speelt in het hedendaagse bedrijfsleven en zetten ons volledig in om ervoor te zorgen dat uw technologische infrastructuur bijdraagt aan uw succes. Bent u klaar om uw ICT-uitdagingen aan te pakken, bijvoorbeeld met onze VoIP-diensten? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij als ICT-bedrijf een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de groei en ontwikkeling van uw onderneming.