Online back-up

Online werkplek

Websites

Webhosting

Clouddiensten     

Venet Automatisering biedt een breed scala aan clouddiensten. Clouddiensten houden in dat uw data, applicaties en infrastructuur via het internet toegankelijk zijn, in plaats van op fysieke servers op locatie. Dit biedt u flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie. Met onze clouddiensten bent u verzekerd van een veilige, betrouwbare en altijd toegankelijke bedrijfsomgeving.

Onze clouddiensten zijn op maat en gericht op uw bedrijfsvoering

Als ICT-bedrijf bieden we een reeks van clouddiensten die speciaal ontworpen zijn om aan te sluiten bij de unieke behoeften van uw bedrijf. Elk van deze diensten is zorgvuldig ontwikkeld om uw bedrijfsvoering te optimaliseren en te ondersteunen met geavanceerde cloudtechnologie:

  • Online werkplek: Biedt u en uw medewerkers de flexibiliteit om overal en altijd toegang te hebben tot uw werkomgeving.
  • Online back-upoplossing: Zorgt voor een veilige en betrouwbare opslag van uw belangrijke gegevens, met eenvoudige herstelmogelijkheden.
  • Webhosting: Betrouwbare hostingdiensten die zorgen voor de maximale beschikbaarheid en snelheid van uw website.

Naast deze clouddiensten bieden we meer, waaronder uitgebreid ICT-beheer. Dit beheer is erop gericht om uw technologie aan te sluiten bij uw bedrijfsdoelen, waarbij we ook zorgvuldig aandacht besteden aan de inrichting en het onderhoud van uw complete ICT-omgeving.

Schakel ons in voor een passende oplossing

Onze clouddiensten zijn meer dan alleen technologische oplossingen; ze zijn een onmisbaar onderdeel van uw bedrijfssucces. Door ons in te schakelen, profiteert u van onze expertise en ervaring om de ideale cloudoplossing voor uw organisatie te realiseren. Neem contact met ons op om van onze uitgebreide kennis en ervaring gebruik te maken.