E-mail Encryption

Binnen organisaties wordt iedere dag vertrouwelijke informatie uitgewisseld met vele verschillende communicatiepartners, waardoor het gebruik van e-mail encryption belangrijk is voor de bescherming van deze gegevens. Communicatie via e-mail is een serieus beveiligingsprobleem voor elke organisatie. Venet Automatisering in Uden helpt u graag met een beveiligingsoplossing.

E-mail encryption is de oplossing voor veilig e-mailverkeer

E-mailverkeer over het internet verloopt via vele routers en providernetwerken. Hier heeft een organisatie geen controle over. Deze routers en providernetwerken zijn niet voldoende beveiligd. Hackers, maar ook providers, kunnen dan ook zonder veel moeite informatie onderscheppen. Onze Venet Gateway ondertekent en versleutelt al het uitgaande e-mailverkeer en is daarom dé oplossing voor veilig e-mailverkeer in uw organisatie. Venet Gateway is een softwareoplossing op het gebied van e-mail encryption die volledig geïntegreerd wordt in de SMTP-keten. Naast deze bescherming tegen externe bedreigingen, bieden we ook serverbewaking. Deze bewaking is onmisbaar om de integriteit en prestaties van uw servers continu te monitoren en te waarborgen, waardoor uw organisatie een extra laag beveiliging en betrouwbaarheid krijgt.

De mogelijkheden

Met de in de Gateway ingebouwde PDF Mail-functie is het mogelijk om versleutelde en gesigneerde e-mails te sturen naar derden die niet over certificaten voor e-mail encryption beschikken. De geadresseerde kan door middel van een wachtwoord het PDF-document met daarin de inhoud van de e-mail en eventuele bijlage(n) openen en lezen. Het beantwoorden van e-mails is eveneens mogelijk door op de reply-knop te drukken. Venet Gateway is heel eenvoudig te integreren in bestaande netwerken, is te beheren via centraal webmanagement en werkt transparant voor de eindgebruiker. Deze vorm van e-mail encryption dat ons ICT-bedrijf biedt, is dus een veilige oplossing voor uw organisatie.

Neem contact met ons op en verken de mogelijkheden

Wilt u meer inzicht krijgen in hoe e-mail encryption uw organisatie kan beschermen en versterken? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers delen graag hun expertise en informeren u over de uitgebreide mogelijkheden die onze ICT-diensten voor uw bedrijf kunnen bieden. Samen zorgen we voor een veiliger en efficiënter communicatielandschap.

NEEM CONTACT OP