• Home
  • Netwerk en systeembeheer

ICT-beheer

Venet Automatisering in Uden is gespecialiseerd in ICT-beheer. Wij beheren en onderhouden ICT-omgevingen en staan borg voor een stabiel en veilig functioneren van netwerk en apparatuur. Onze expertise strekt zich uit tot het volledige beheer van uw ICT-infrastructuur. Wij nemen u graag alle ICT-zorgen uit handen, zodat u zich als ondernemer volledig kunt toeleggen op uw kerntaken. In samenwerking met u worden alle bestaande wensen en eisen geïnventariseerd en omgezet naar een gedegen plan van aanpak, met een focus op het optimaliseren van uw netwerkbeheer en systeembeheer in regio Eindhoven.

Wat is ICT-beheer?

Het ICT-beheer bij ons omvat uitgebreide diensten op het gebied van netwerkbeheer en systeembeheer. Het beheer van uw ICT-infrastructuur bestaat uit het installeren van noodzakelijke hard- en software, het doorvoeren en controleren van back-ups en updates, en het voorkomen en verhelpen van storingen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het instellen van gebruiksprofielen voor medewerkers en de algehele beveiliging van uw systemen. Bovendien nemen wij graag de taak van helpdesk en vraagbaak op ons, waarbij wij ons richten op zowel netwerk- als systeemgerelateerde vragen. U heeft binnen ons ICT-bedrijf te maken met een vast aanspreekpunt, dat volledig op de hoogte is van uw bedrijfssituatie en uw ICT-infrastructuur. Dat stelt u in staat om effectief te bepalen of er wijzigingen noodzakelijk zijn voor uw ICT-strategie.

Netwerkbeheer en systeembeheer op maat

In onze maatwerkcontracten voor het beheer van uw ICT-infrastructuur zijn de gemaakte afspraken duidelijk, weloverwogen en volledig weergegeven, specifiek afgestemd op uw persoonlijke situatie. Door deze uitgebreide focus op alle aspecten van ICT-beheer, waaronder netwerkbeheer en systeembeheer, bent u altijd verzekerd van een goed werkende ICT-omgeving. Dit alles bieden wij tegen een voordelige prijs.

Neem contact met ons op voor het beheer van uw ICT-infrastructuur

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot ICT-beheer en over onze twee manieren van samenwerken met onze klanten? Neem dan contact op met ons team door het contactformulier in te vullen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk voorzien van alle gewenste informatie over onze ICT-diensten, waaronder netwerkbeheer en systeembeheer. Onze expertise in het beheer van uw ICT-infrastructuur is gericht op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften. We horen graag van u en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

NEEM CONTACT OP