• Home
  • Netwerk en systeembeheer

Netwerk en systeembeheer

Venet Automatisering beheert en onderhoudt ICT-omgevingen en staat borg voor een stabiel en veilig functioneren van netwerk en apparatuur. Wij nemen u graag alle ICT-zorgen uit handen, zodat u zich als ondernemer volledig kunt toeleggen op uw kerntaken. Samen met Venet Automatisering worden alle bestaande wensen en eisen geïnventariseerd en omgezet naar een gedegen plan van aanpak.

Wat is ICT-beheer?

Het ICT-beheer bestaat uit het installeren van noodzakelijke hard- en software, het doorvoeren en controleren van back-ups en updates, het voorkomen en verhelpen van storingen, het instellen van gebruiksprofielen voor medewerkers en de algehele beveiliging. Bovendien nemen wij graag de taak van helpdesk en vraagbaak op ons. U heeft binnen onze organisatie te maken met een vast aanspreekpunt, dat volledig op de hoogte is van uw bedrijfssituatie. Dat stelt u in staat om te bepalen of er wijzigingen noodzakelijk zijn voor uw ICT-strategie.

Maatwerk

Wij bieden maatwerkcontracten waarin de gemaakte afspraken duidelijk, weloverwogen en volledig zijn weergegeven en afgestemd op uw persoonlijke situatie. In dat geval bent u altijd verzekerd van een goed werkende ICT-omgeving tegen een voordelige prijs.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze werkwijze met betrekking tot het systeembeheer en over onze twee manieren van samenwerken met onze klanten? Dan kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Dan voorzien wij u zo spoedig mogelijk van alle gewenste informatie.
NEEM CONTACT OP