Serverbewaking

Servers vormen de ruggengraat van uw bedrijf en daarom is serverbewaking ook zo belangrijk. Om downtime te minimaliseren en topprestaties van uw website en services te garanderen, is constante monitoring van uw serverinfrastructuur en uw datacenter van vitaal belang. Door de uptime, gezondheid, schijfruimte en prestaties van uw servers bij te houden, kunt u uitval voorkomen en bandbreedtevreters identificeren. Daarnaast legt u de basis voor het leveren van een geweldige service aan uw klanten, via een snel ladende en constant beschikbare website. Venet Automatisering in Uden helpt u hier graag mee.

Venet-supportdesk voor serverbewaking

Zodra kritieke waarden die door onze serverbewaking worden gecontroleerd overschreden zijn, verschijnt er een alarmmelding op ons grote centrale scherm op de Allegro-supportdesk. Ons team bekijkt direct wat de urgentie is van de melding en welke actie er moet worden ondernomen. Zo reageren wij als uw ICT-partner snel en doelgericht op eventuele incidenten die onze serverbewaking detecteert. En dat levert de nodige voordelen op:

  • Voortijdige signalering en preventie van incidenten en problemen
  • Zeer snelle respons bij calamiteiten
  • Virtuele overname van uw werkplek bij storingen
  • Op elk gewenst moment een overzicht van al uw hardware en software
  • Eenvoudig patchbeheer (gecentraliseerde uitrol van updates)
  • De mogelijkheid om randapparatuur die SNMP (Simple Network Management Protocol) ondersteunt op te nemen

Verken de mogelijkheden voor monitoring bij ons

Wilt u meer weten over onze werkwijze op het gebied van monitoring? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden die wij bieden, niet alleen op het gebied van serverbewaking, maar ook over onze andere diensten. Dit omvat onder meer e-mail encryption om de veiligheid en integriteit van uw communicatie te waarborgen. Ons uitgebreide aanbod van ICT-oplossingen is ontworpen om uw organisatie te ondersteunen en te beveiligen op alle fronten.

NEEM CONTACT OP