Venet Automatisering: De Ultieme ICT-Partner voor Ondernemers

De digitalisering van de moderne wereld heeft ertoe geleid dat bedrijven steeds afhankelijker worden van technologie. Een goed functionerende ICT-infrastructuur is geen luxe meer; het is een noodzaak geworden. Maar hoe kies je een ICT-partner die niet alleen technologisch onderlegd is, maar ook snel, efficiënt en betrouwbaar?

Waarom Venet Automatisering onderscheidend is

Wanneer je in zee gaat met een ICT-bedrijf, wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Bij Venet Automatisering begrijpen we dat volkomen. Hier zijn enkele redenen waarom we geloven dat we ons onderscheiden van de concurrentie:

  1. Ongeëvenaarde Snelheid: In de ICT-wereld kunnen problemen niet wachten. Of het nu gaat om netwerkstoringen, softwareproblemen of andere technische haperingen, een snelle oplossing is cruciaal. Wij zijn toegewijd om snel te reageren en ervoor te zorgen dat problemen in een mum van tijd worden opgelost.
  1. Directe Actie: Bij veel bedrijven krijg je te maken met een gelaagd supportsysteem, wat vaak vertraging veroorzaakt. Bij ons? Zodra je ons belt, gaan we direct aan de slag. Geen uitstel, geen wachttijden.
  1. Professionele Benadering: We hebben een diep begrip van SLA’s (Service Level Agreements), verwerkersovereenkomsten en het belang van het naleven van AVG/Privacy wetgeving. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we elk aspect van ICT-dienstverlening met de grootste professionaliteit benaderen.
  1. Kostenbesparing: Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Dit is iets waar we sterk in geloven. In vergelijking met veel van onze concurrenten zijn we vaak goedkoper, vooral als het gaat om cloud, project- of installatiewerkzaamheden.

Ervaringen van klanten: Een verhaal uit de praktijk

Toen John Vesters, eigenaar van Bed Box Holland, geconfronteerd werd met voortdurende ICT-problemen, wist hij dat er iets moest veranderen. Als eigenaar van een groothandel in bedden met twee webwinkels, begreep hij als geen ander het belang van een vlekkeloze ICT-infrastructuur.

John beschrijft zijn eerdere ervaringen als frustrerend: problemen met internet, telefonie en computersystemen die maar bleven aanhouden. Maar toen kwam Venet Automatisering in beeld. Vanaf het allereerste contact voelde John dat dit anders was. “Ze begrepen mijn situatie en boden een perfecte oplossing,” zegt hij. Maar het was niet alleen de snelle en efficiënte service die indruk maakte. John benadrukt de naadloze verhuizing naar hun nieuwe locatie: “Binnen één dag waren al onze servers, werkstations en VOIP-systemen vlekkeloos overgezet.” En alsof dat nog niet genoeg was, hielp Venet Automatisering ook met het verlagen van hun telefoniekosten, wat leidde tot aanzienlijke besparingen.

Thema Group werkt al bijna 25 jaar samen met Venet Automatisering. Wat begon als een keuze gebaseerd op nabijheid, groeide snel uit tot een langdurige samenwerking die draait om service en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Peter Kremer, directeur van Thema Group, geeft aan dat hij gedurende al die jaren nooit de intentie heeft gehad om over te stappen naar een andere aanbieder. “Venet Automatisering is een kleine onderneming, net zoals wij, en dat match goed! Ze begrijpen hoe wij werken en vragen worden direct opgelost. Ze staan altijd voor ons klaar.” Het is echter niet alleen de service die Venet Automatisering onderscheidt van andere aanbieders. Zo benadrukt Peter de aanzienlijke kosten die Thema Group heeft kunnen besparen dankzij haar samenwerking met Venet Automatisering: “Venet Automatisering heeft ervoor gezorgd dat we onze telefoniekosten met maar liefst 30-40% hebben kunnen verlagen.”

Expertise en Dienstverlening

Bij Venet Automatisering draait alles om kwaliteit en klanttevredenheid. We bieden een compleet pakket van op maat gemaakte ICT-oplossingen, gericht op de specifieke behoeften en uitdagingen van onze klanten.

Netwerk/systeembeheer: Wij zorgen voor een vlekkeloze werking van je netwerk en systemen, zodat je je kunt concentreren op wat echt belangrijk is – je bedrijf runnen.

Draadloos netwerk: Een betrouwbare draadloze connectiviteit is essentieel in de moderne bedrijfswereld. We zorgen ervoor dat je altijd en overal verbonden bent.

Monitoring: We houden je systemen 24/7 in de gaten om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

E-mail encryption: Beveilig je communicatie met onze geavanceerde e-mailversleuteling.

VoIP: Bespaar op telefoonkosten en geniet van kristalheldere gesprekken met onze VoIP-oplossingen.

Speciale Aanbieding: Gratis netwerk- en telefoonanalyse

We geloven dat het zien geloven is. Daarom bieden we een gratis netwerk- en telefoonanalyse aan voor potentiële klanten. Met deze analyse kun je direct zien of jouw ICT-infrastructuur goed is ingericht en of je wel de juiste prijs betaalt.

Een van onze medewerkers komt bij je langs en bekijkt globaal je netwerk of het goed ingesteld staat en of er verbeterpunten zijn. Er zijn altijd punten van verbetering en in 70-80% van onze analyses komen we erachter dat de back-ups niet goed ingesteld zijn of niet goed werken. Dit geldt ook voor de telefoonrekening, in veel gevallen zien we dat deze kosten veel lager kunnen.

Conclusie

In een wereld waar technologie de drijvende kracht is achter vrijwel elk bedrijf, is het essentieel om een ICT-partner te hebben die je kunt vertrouwen. Bij Venet Automatisering combineren we technische expertise met een oprechte zorg voor onze klanten. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare ICT-partner, is Venet Automatisering de keuze voor jou.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten? Vraag vandaag nog een gratis analyse aan en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.