Website

Naast volledige ontzorging op het gebied van al uw ICT-vraagstukken, kunt u bij ons ook een nieuwe website laten maken. Want wij bouwen de mooiste websites en webshops in WordPress en WooCommerce. Daarnaast heeft ons team van professionele designers en ontwikkelaars jarenlange ervaring in het maken van de meest unieke designs. Kortom, laat door Venet Automatisering uw nieuwe website maken. En dat tegen een eerlijke prijs. Wij zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren online bent met uw kersverse website!

Overige website diensten

Voor iedere nieuwe website die wij bouwen, installeren wij een CMS naar keuze. Met een CMS (Content Management Systeem) kunt u de inhoud (content) van uw website gemakkelijk beheren. Het meest gebruikte én meest eenvoudige CMS is WordPress. Dit houdt in dat u makkelijk uw teksten en foto’s zelf kunt wijzigen.
Daarnaast bieden wij als extra service het schrijven van SEO-proof webteksten. Immers, het schrijven van teksten is een vak apart. En u wilt uiteraard dat uw boodschap goed overkomt bij de bezoekers van uw website. Verder kunnen wij ook de technische SEO van uw website optimaliseren. Hierdoor zal uw website hoger scoren in zoekmachines als Google en wordt uw website beter gevonden door potentiële klanten. Dus laat de experts van Venet Automatisering niet alleen uw nieuwe website maken, maar tevens professioneel vullen en optimaliseren!

Wilt u meer informatie?

Neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden.
NEEM CONTACT MET ONS OP