VoIP

Wij leveren ook telefoniesystemen die zowel in de Cloud als fysiek op locatie kunnen worden geplaatst. Wij kunnen met de meeste centrales overweg, maar onze voorkeur gaat uit naar 3CX. Deze heeft zeer uitgebreide functies voor verschillende ondernemeingen. Van klein zakelijk tot MKB en hotels en zelfs callcenters. Dit systeem heeft alles in huis. De functies van de centrale van 3CX:

  • Auto Provision (Automatisch instellen van de telefoontoestellen)
  • Call Queue ( wachtrij met functies zoals Callback ( automatisch terugbellen), achtergrond muziek, positie melding) en nog veel meer
  • Ring Groups (een simpele oplossing waarbij alle telefoon tegelijk overgaan zonder extra functies of opties)
  • Digital Receptionist (het bekende keuzemenu principe ‘druk op 1 voor.. druk op 2 voor … etc.’)
  • Onbeperkte extensies
  • Android en iPhone Apps
  • Windows en Mac Apps

Wat zijn de voordelen van VoIP?

Het grootste voordeel is dat VoIP geen grenzen kent. Toestellen en telefooncentrales hoeven niet meer fysiek met elkaar verbonden te zijn. Bedrijven kunnen zelfs meerdere vestigingen aansluiten op één telefooncentrale. Dat scheelt in telefoonkosten en onderhoud. Daarnaast is het erg gemakkelijk om nieuwe toestellen toe te voegen. Het aansluiten van een IP-telefoontoestel op het internet is voldoende. Met een handige app is zelfs uw mobiele telefoon te integreren. Een tweede voordeel dat VoIP met zich meebrengt, zijn de lage kosten. De data worden namelijk via het internet getransporteerd. Omdat vrijwel iedereen toegang heeft tot het internet, kan VoIP goedkoop aangeboden worden.

De nadelen van VoIP

VoIP heeft maar één nadeel: de afhankelijkheid van het internet. Zo kan er geen gesprek plaatsvinden wanneer de zender of ontvanger geen internetverbinding heeft. Ook een slechte internetverbinding kan voor problemen zorgen. Wanneer de data niet goed worden overgedragen, kunnen vervelende haperingen ontstaan. De meeste organisaties hebben vandaag de dag een snelle en betrouwbare internetverbinding, waardoor VoIP een uitstekende keuze is.

Meer weten?

Wilt u meer weten over VoIP? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.
NEEM CONTACT OP